Британският премиер Борис Джонсън ще се възстановява най-малко два месеца. Експерти

...
Британският премиер Борис Джонсън ще се възстановява най-малко два месеца. Експерти
Коментари Харесай

Дейли Мейл: Борис Джонсън няма да се върне на работа до лятото

Британският министър председател Борис Джонсън ще се възвръща минимум два месеца. Експерти настояват, че той няма да се върне на работа най-малко до лятото, осведоми Daily mail, представен от Блиц.

Пациентите, преминали през интензивно лекуване, както Джонсън, остават на легло две седмици.

За цялостното възобновяване на премиера на Великобритания ще трябват сред един и два месеца. Специалистите показват, че нуждата от отмора ще докара до загуба на мускулна маса на Борис Джонсън, както и до загуба на мощ.

Освен това кислородното лекуване, на което бе подложен той в интензивното поделение, може да го изтощи. Затова и на пациентите им е нужен дълъг интервал на възобновяване и подсилване на организма.

От Даунинг стрийт показаха, че положението на премиера е устойчиво и той е в положително разположение на духа.

Припомняме, че влизането в болница на Борис Джонсън, след близо 10-дневна изолираност поради позитивна проба за ковид, сложи ръководството на страната в патова обстановка, защото няма явен механизъм кой поема управлението при неспособност на премиера.

Тази заран бе подложен и въпросът за отговорността за нуклеарните кодове на Обединеното кралство.

На въпрос на Би Би Си дали външният министър Доминик Рааб е получил нуклеарните кодове, до момента в който Джонсън се лекува, началникът на канцеларията на държавното управление Майкъл Гоув означи: " Налице са добре създадени проекти за деяние. "

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР